Hozat Anaokulu
DİYAP AĞA MAH. SÜLEYMAN KAHRAMAN CAD. TUNCELI HOZAT ANAOKULU BLOK NO 13 İÇ KAPI NO 0 HOZAT / TUNCELİ

Minik bedenleri, büyük hayallerine ulaştıracak ilk adım.

MİSYON

Çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, yaparak-yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayarak onları Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasinin ilkelerini benimsemiş ülkesini, milletini ve bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine duyarlı bir yurttaş ve Türkçeyi doğru kullanabilen, kendini iyi ifade edebilen, sorunlarına akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, bağımsız düşünen ve davranan, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, doğayı seven ve koruyan, başkalarıyla işbirliği içinde çalışabilen, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, çalışkan, araştırmacı, üretken, hoşgörülü, sağlıklı ve mutlu bir birey olarak yetiştirmek.

Okulumuz 02/05/2013 tarihinde "BEYAZ BAYRAK SERTİFİKASI" almıştır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim-Öğretim yapılmaktadır.

İkili Eğitim-Öğretim yapılmaktadır.

08:00-12:00 13:00-17:00